Korprøve i Hellig Kors kirkes menighedssal Korets arbejde gennem året er typisk koncentreret om koncertprogrammerne til de årlige jule- og sommer­koncerter samt de skiftende projekter, vi deltager i. Vi tilstræber programmer sammensat af kendt materiale og nyindstuderede værker for at sikre plads til både stadigt stigende udfordringer for sangerne og fastholdelse af korets kernekompetencer.

Kammerkoncerter
Repertoiret til kammerkoncerterne spænder tidsmæssigt vidt fra den helt gamle renaissancemusik til nyere værker. Programmerne sammensættes efter årstiden – men har arrangøren særlige ønsker til programmet, opfylder vi det gerne.

Projekter
Ud over kammerkoncerterne deltager Pegasus ofte i projekter i samarbejde med andre kor om at opføre større værker. Vi har bl.a. medvirket ved opførelser af Verdis Requiem, Brahms Requiem, Rachmaninovs Vesper og Händels Messias.

Pegasus har i de seneste år deltaget i flere større projekter: Bachs Johannespassion, Rachmaninovs Vesper og Händels Messias, og vi skal i 2014 bl.a. synge Verdis Requiem.

2013 har været et spændende og begivenhedsrigt år for koret, da vi deltog i en konkurrence i Krakow.
 
  Repertoire i udvalg

J. S. Bach:
   Jesu, meine Freude
   Komm, Jesu, komm
Johannes Brahms:
   Warum ist das Licht gegeben
   Ein Deutsches Requiem
Benjamin Britten:
   A Hymn to St. Cecilia
Claude Debussy:
   Trois Chansons
Maurice Duruflé:
   Requiem + motetter
Edvard Grieg:
   4 sange for kor og baryton
   Våren
Jørgen Jersild
   Min yndlingsdal
   Natteregn
Rued Langgård:
   3 Rosengårdsviser
Wilhelm Stenhammer:
   3 Korvisor