Korprøve i god akustik i Hellig Kors Kirkes menighedssal
  Vi er fuldt besat på alle damestemmer, men lige nu søger vi med lys og lygte efter en solid 2. bas.  
Kunne du tænke dig at synge med i Kammerkoret Pegasus, er du velkommen til at komme og deltage i eller lytte til en uforpligtende korprøve. Derefter skal du til en optagelsesprøve, så vi kan høre, om din stemme passer til koret.

Optagelsesprøven varer typisk 10 til 15 min. Du bliver kort varmet op med skalaer og tilsvarende øvelser, for at vi kan høre din stemmes omfang.

Du skal derefter synge en medbragt sang. Her finder vi ud af, hvordan du synger, når materialet er kendt i forvejen. Til sidst er der primavista-sang fra et korpartitur. Det vil give os et indtryk af, hvor god du er til noder og til at lytte.

Krav og forudsætninger
Vi forventer, at du har en god sangstemme – og nodekendskab er en stor fordel. Derudover skal du også være indstillet på at kunne bidrage positivt til koret – både musikalsk og socialt – da vi jo tilbringer meget tid sammen.

Du skal også regne med at bruge nogen tid ud over prøverne om onsdagen, da der kan være ekstra prøver i forbindelse med større projekter. Der er en korweekend årligt, hvor det også forventes, at du deltager.

Bliver du optaget, er der tre måneders prøvetid.
Vil du vide mere, er du velkommen til at sende os en mail >>.
 
Der bliver snakket livligt i pauserne
  Vi øver hver onsdag
kl. 17.15 - 19.45 i Hellig Kors Kirkes menighedssal.

Adressen er:
Hellig Kors Kirke, Kapelvej 38, 2200 København N